Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Sano hyvästit yksinkertaiselle kylpyhuoneellesi 5 upealla vempaimella

Kylpyhuone voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin haluat tehdä, mutta koska olemme kaikki koukussa teknologiaan nykyään, luulen, että haluat mieluummin kylpyhuoneesi olevan monimutkainen. Voit saavuttaa sen melko helposti käyttämällä rahaa monenlaisiin vempaimiin, ja aiomme kaivaa joitain hienoimmista, koska tiedän, että haluat saada käsiisi ainakin muutaman niistä.

Vesi Pebble

Vaikka et liota kylvyssä joka päivä, tuhlaat silti valtavan määrän vettä suihkussa. Tämä johtuu vain siitä, että ihmiset haluavat viettää siellä aivan liian kauan, mutta Water Pebble on tarkoitettu pysäyttämään se. Se on yksinkertainen pieni laite, jonka voit heittää suihkuun ennen veden käynnistämistä ja se alkaa toimia aina, kun ensimmäinen vesipisara osuu siihen. Kun käyt suihkussa, kivi muuttaa väriä ja tiedät, että on aika astua ulos, ellet halua tuhlata vettä tarpeettomasti.

HYDRA vedenpitävä televisio

Toivottavasti olet onnekas yöpyessäsi hienossa hotellissa, koska olet ehkä nähnyt vedenpitäviä televisioita kylpyhuoneessa, mutta jos sinulla on tarpeeksi ylimääräistä rahaa, voit asentaa sellaisen omaan kotiisi. Voitko kuvitella ottavasi pitkän, lämpimän kylvyn lauantai-iltana katsoessasi upeaa elokuvaa? Televisio voidaan asentaa myös muihin kodin sisätiloihin, mutta vaikka se on vesitiivis, se ei tarkoita, että sitä voisi käyttää ulkona.

TOTO Washlets

Jos haluat rentoutua wc:ssä istuessasi, et voi mennä pieleen TOTO-pesuletkulla. Se istuu wc-istuimesi päällä ja siinä on paljon ominaisuuksia. Yksi niistä, joista pidät eniten, on lämpötilansäädin, varsinkin talvella, kun et halua jäädyttää peppuasi heti aamulla. Joissakin niistä on myös ilmankuivaimet ja automaattiset huuhteluominaisuudet, joten jos sinulla ei ole varaa yhteen näistä erittäin kalliista älykäymäläistä, yksinkertainen pesuallas on seuraavaksi paras asia.

Moxie suihkupää

Suihkussa hyppääminen on aina hauskaa, koska voit räjäyttää lempitekstisi äänelläsi, mutta Moxie-suihkupää tekee aamusuihkusta entistä jännittävämmän. Suihkupään sisään on kiinnitetty kaiuttimia, ja voit suoratoistaa kaikki kappaleesi niin, että ne soivat suoraan yläpuolellasi. Vaikka et laulaisi suihkussa, arvostat varmasti musiikin kuuntelua tai voit jopa kuunnella radiota, jos haluat seurata uutisia ennen aamiaista.

LED-suihkupäät

Tässä on toinen huippulaadukas vempain, joka tekee suihkustasi paljon mielenkiintoisemman, ja jos käyt suihkussa yöllä, rakastat niitä. LED-suihkupäät päästävät kauniin valon esiin ja puhaltaa pois suihkun ovista, kun peset itseäsi. Se tekee suihkusta erittäin rentouttavan, koska sinun ei tarvitse sytyttää kylpyhuoneen päävaloa. Niitä on eri muotoisia ja kokoisia, ja saat myös suihkupäitä, jotka vaihtavat valon väriä muutaman sekunnin välein, joten tunnet olevasi diskossa.

Näitkö yhtään mistä pidät?

Jotkut näistä vempaimista eivät maksa paljon rahaa ja jotkut vievät osan palkastasi, mutta olen varma, että voit olla samaa mieltä siitä, että ne kaikki olisi hienoa omistaa. Jos sinulla on rahaa käytettävissä, sinun kannattaa harkita minkä tahansa varaamisen hankkimista, niin voit sanoa hyvästit yksinkertaiselle kylpyhuoneellesi.