Flash Sale! to get a free eCookbook with our top 25 recipes.

Poista kotisi siivoamisen tuska 5 upealla sovelluksella

Kuinka monta kertaa hakkaat päätäsi seinään, kun huomaat, että on aika kääriä hihat ja siivota kotisi? Kukaan ei halua tehdä työtä, mutta valitettavasti jos et halua asua kaatopaikalla, se on tehtävä. Voit helpottaa itseäsi, ja aiomme tarkastella muutamia sovelluksia, jotka auttavat sinua kaikessa, mitä voit ajatella.

Puhdista elinympäristösi

Kun vihdoin pääset siivoamaan kotisi joka viikko, tiedätkö kuinka kauan käytät alusta loppuun? Monet ihmiset kyllästyvät tunnin mokkauksen ja hankaamisen jälkeen, joten Unfilth Your Habitat saattaa olla etsimäsi sovellus. Sen sijaan, että joutuisit siivoamaan kaikkea samaan aikaan, voit keskittyä kotisi eri osiin tietyn ajan. Aseta itsellesi haasteita, ja jos jäät jumiin, huomaat pian, että siivoustuottuutesi nousee katon läpi.

Tahranratkaisija

Oletko koskaan kävellyt huoneeseen ja nähnyt kauhean tahran tuijottavan sinua kasvoihin? Jos et sinä jättänyt sen sinne, se ei luultavasti selviä ilman taistelua, mutta tiedätkö kuinka käsitellä kaikkia erilaisia ​​tahroja, joita saatat kohdata? Et tee sitä, ellet ole jo siivonnut jokaista kuviteltavissa olevaa tahraa, joten jos löydät jotain, josta sinun on päästävä eroon, voit selvittää, miten se tehdään Stain Solver -sovelluksella, ja ei ole kauan ennen kuin kotisi on näyttää taas tahrattomalta.

Puhdistuksen tarkistuslista

Raskaan työviikon jälkeen aivosi käyvät tyhjänä ja kun aloitat kotisi siivouksen, et edes tiedä mistä aloittaa. Toivottavasti sinulla on tietty rutiini, johon olet pitänyt kiinni vuosia, koska tiedät, mitä sinun on tehtävä, mutta jos sinulla ei ole jo valmiiksi laadittua suunnitelmaa, voit käyttää siivoustarkistuslista-sovellusta ohjeena. Siinä on sovellukseen sisäänrakennettuja satoja tehtäviä, ja voit valita tehtävät ja lisätä ne päätarkistuslistallesi.

Kirkas Nest

Kaikki tapahtuisi paljon nopeammin, jos sinulle kerrottaisiin, milloin tietty tehtävä on suoritettava, ja voit määrittää tämän Bright Nestin avulla. Aseta vain muistutuksia kodin eri osien siivoamisesta tiettyyn aikaan joka viikko, ja heti kun sovellus käskee lähteä töihin, sinun tarvitsee vain tehdä se. Kotisi siivoaminen tällä tavalla tarkoittaa, että et päädy ruuhkaan tehtäviä. Sovelluksen mukana tulee myös paljon pieniä vinkkejä, joiden avulla voit puhdistaa asioita, joihin et ole koskaan ennen koskenut, kuten ilmansuodattimet.

Käsikirja

Matonpuhdistus- ja huonekalujen kiillotustehtävät vanhenevat jonkin ajan kuluttua, ja saatat lopulta päättää, ettet halua joutua kokemaan kotisi siivoamisen vaivaa, joten kun se päivä vihdoin koittaa, voit kääntyä sovelluksen, kuten Handybookin, puoleen. Selaa sovellus läpi ja voit löytää alueeltasi paljon halukkaita siivoojat, jotka tulevat paikalle ja tekevät kaiken puolestasi. Se saattaa maksaa sinulle vähän rahaa, mutta säästät joka viikko paljon aikaa keskittyäksesi tärkeämpiin asioihin.

Tulevaisuus on valoisa

Kodin siivoaminen viikoittain on edelleen tuskaa, mutta onneksi nämä sovellukset auttavat poistamaan osan kivusta. Jos et usko tarvitsevasi lisäapua, voit unohtaa kaiken, mitä olet lukenut, mutta jos haluat helpottaa elämääsi, sinun tulee ladata joitain niistä testattavaksi heti.